Danske Museer nr. 3, 2021

DKK 95,00 inkl. moms, inkl. porto

I dette års efterårsnummer dykker vi ned i de mange forskningsprojekter, der finder sted på museerne netop nu. De danske museer er mangfoldige og deres forskning ligeså. På baggrund af et open call fortæller forskere fra museer landet over om deres nyeste projekter. Læs blandt andet om, hvordan man bliver klogere på en konges liv ved at se nærmere på hans garderobe, hvordan arkæologisk viden bliver til og få indblik i, hvordan kulturarvsædere er både destruktive og skabende.

I magasinet kan man desuden læse om tankerne bag det nye museum H.C. Andersens Hus, udviklingen af det fælles museumsmedie Vores Tid og brugen af historiske makerspaces som formidlingsmetode.

Varenummer (SKU): 014 Kategori:

Beskrivelse

Magasinet Danske Museer henvender sig til alle, der vil holde sig ajour med den danske museumsverden. Det handler om både kunst-, kultur- og naturhistoriske museer i hele landet, og emnerne spænder vidt fra kulturpolitik, undervisning, formidling og konservering til forskning og det digitale felt.