Danske Museer nr. 3, 2020

DKK 95,00 inkl. moms, inkl. porto

Magasinet Danske Museer henvender sig til alle, der vil holde sig ajour med den danske museumsverden. Det handler om både kunst-, kultur- og naturhistoriske museer i hele landet, og emnerne spænder vidt fra kulturpolitik, undervisning, formidling og konservering til forskning og det digitale felt.

Kategori:

Beskrivelse

Det er eventyrligt at gå på museum i skoletiden! Det kan man forvisse sig om i det nye nummer af Danske Museer, der præsenteres i samarbejde med Skoletjenesten. Temaet er ’Museumsundervisning anno 2020’, og det handler om tendenser lige nu, om de mest innovative undervisningsformer og om det særlige potentiale i museet som læringsmiljø.

Dorte Villadsen fra Skoletjenesten skriver: ”…måske er det allervigtigste, at vi i en skole- og uddannelsessammenhæng betragter museerne som (…) steder, der kan forstyrre, forskyde og udfordre børn og unges antagelser og forestillinger. Om at være menneske, om at være til og om at være en del af noget, der rækker ud over nuet, det genkendelige og en selv.”

I det nye nummer kan du også læse om status for SARA (det stormomsuste registreringssystem), om digital museumspraksis i en corona-tid, om det nye Holmegaard Værk og meget andet.