Danske Museer nr. 2, 2021

DKK 95,00 inkl. moms, inkl. porto

Temaet for Danske Museers sommernummer er ’Vores museum’: Vores museum er blevet kaldt verdens største projekt af sin art. Gennem et nationalt forsknings- og udviklingsprogram har forskere og museer i 5 år undersøgt, hvordan museer og formidling kan styrke medborgerskab. Magasinets temaartikler beretter om Vores museums mange forskellige forskningsprojekter og præsenterer refleksioner over projektets særlige tværinstitutionelle format, dets målsætninger og resultater.

Som noget særligt følger der en række pjecer om kulturelt medborgerskab, brugerdrevet design, udvikling og evaluering fra Vores museum med ved køb af temanummeret, eller hvis man modtager nummeret via sit abonnement – Pjecerne medfølger så længe lager haves.

I magasinet kan man desuden læse en lang række artikler om alt fra musealt beredskabsarbejde og nye anbefalinger om god bevaring til debat om museumsaktivisme, arbejdet med FN’s verdensmål og netværket KULTURAMs arbejde med trivsel i kulturbranchen.

Varenummer (SKU): 013 Kategori:

Beskrivelse

Magasinet Danske Museer henvender sig til alle, der vil holde sig ajour med den danske museumsverden. Det handler om både kunst-, kultur- og naturhistoriske museer i hele landet, og emnerne spænder vidt fra kulturpolitik, undervisning, formidling og konservering til forskning og det digitale felt.